Naamslingers

Wat leuk dat je een naamslinger wilt bestellen! Wil je in het formulier hieronder aangeven van welke stoffen je de vlaggetjes gemaakt wil hebben en welke letters er op de slinger mogen? Elke letter kost €1.

 • Kies of je een normale slinger wil of een mini slinger
  De vlaggetjes van een normale slinger zijn 19×25 cm, de vlaggetjes van een mini slinger zijn 12×15 cm. Een mini slinger maak ik tot een lengte van 8m, maar mocht je een andere lengte willen dan kan je me altijd een berichtje sturen via het tabblad contact.

 • Kies de lengte
  Op het tabblad prijzen staan de lengtes van de slingers, het aantal vlaggetjes dat je uit kan kiezen en de bijbehorende prijzen. Elke letter kost €1 extra. Een andere lengte is ook mogelijk, stuur me dan even een berichtje voor de prijs en het aantal vlaggetjes via het tabblad contact.

 • Kies vlaggetjes
  Op het tabblad vlaggetjes staan allerlei stoffen die beschikbaar zijn als inspiratie. Je kunt er een paar uitkiezen die je mooi vindt als basis, dan stellen we vanaf daar een mooie slinger samen. Ik kijk welke stoffen mooi combineren met de stoffen die jij hebt aangegeven en stuur je daar een foto van. Zo stellen we stap voor stap de slinger samen 🙂

 • Kies het lettertype en de kleur van de letters
  In het formulier staat aangegeven waar je uit kunt kiezen

 • Bestel je slinger
  Vul in het bestelformulier hieronder je gegevens in. Zodra ik je bestelling binnen heb ga ik aan de slag. Ik stuur je een betaalverzoek en de factuur als de slinger af is. De levertijd van een slinger is ongeveer 3 weken. Mocht je sneller een slinger nodig hebben dan kan je altijd contact met me opnemen!