Over mij

Hoi, ik ben Marije! Ik ben getrouwd met Maarten en samen hebben we een dochter Liora en een zoon Micha. Toen Liora werd geboren heb ik er bewust voor gekozen om te stoppen met werken. In mijn dagelijks leven zorg ik voor Liora en Micha en vind ik het het heerlijk om in de (moes)tuin bezig te zijn en om te naaien. Daarnaast ga ik vaak naar de kringloop, heerlijk om daar even rond te kijken! En wat kan ik daar niet laten liggen als ik het zie? Stof! Er liggen zo vaak mooie stoffen bij de kringloop, even wassen en het kan zo gebruikt worden. Mijn verzameling tweedehands stof groeide en langzaam ontstond het idee om slingers te maken met deze stof. Want juist die stoffen verdienen het om iets moois te worden toch? 

Alle vlaggetjes van de slingers in mijn webshop zijn handgemaakt van tweedehands stof. Van lappen stof, maar ook van bijvoorbeeld een tafelkleed of van een dekbedovertrek. Ik gebruik enkel de stof die nog in perfecte conditie is, maar gelukkig is daar zoveel van te vinden! De slingers kunnen gewassen worden en steeds opnieuw worden gebruikt. Ze zijn daarom een duurzaam alternatief voor plastic of papieren slingers. 

Bedankt dat je mijn website bezoekt, en ik hoop dat de slingers een mooi plekje mogen krijgen waar ze jou en anderen blij maken.

Foto Marije